Yellow Sox Basketbalclub Bakel

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Bc Titans VS Yellow Sox 17-03-2018

Na een goede voorbereiding te hebben gehad tijdens het carnaval mocht het Sterrenteam weer aantreden. Iedereen pakte braaf een avond van tevoren alvast het tasje in met natuurlijk de gele sokken bovenop. Na een goede koolhydraatrijk ontbijt was iedereen er zeker klaar voor! Tot de bliksem insloeg...... Coach R Veldman kwam met de mededeling dat Titans te veel zieke had waardoor de wedstrijd niet door kon gaan. Behoorlijk teleurstellend! zouden onze tegenstanders te veel Juupjes gedronken hebben waardoor de lever het niet meer aankon en daardoor er te veel ziektekiemen ontstaan zijn?
De volgende wedstrijd staat gepland op 10 Maart om 17.00, uit was het verschil redelijk groot. Doordat H. Swinkels weer terug is en hopelijk tegen die tijd T. Veldman ook verwachtten wij meer weerstand te kunnen bieden wat uit in een leuk potje basketbal voor het publiek.

Tot dan!
21-02-2018 | Reporter
Bumpers DS1 - Yellow Sox DS1: 63-51.
Voor de 3e keer dit seizoen tegen Bumpers. Vorige keren eigenlijk redelijk kansloos verloren alhoewel het de 2e keer iets beter ging dan de 1e. Veel afwezigen door blessures en vakanties waardoor we genoodzaakt waren om hulp van recreanten/DS2 in te roepen. Andrea helpt ons al een aantal wedstrijden maar nu moesten we ook een beroep doen op Floor en Marlijntje. Beide voor de 1e keer en beide erg goed gedaan. Floor met 1x meetrainen werd zelfs topscoorder.
Vorige wedstrijden hadden we steeds veel moeite met hun nr 5. Ook nu scoorde ze weer veel maar dit keer niet zoveel in hun setplay maar meer uit turnovers bij ons. Verdedigend hebben we het periodes lang goed gedaan maar bij elke verslapping was het meteen raak. Na een kleine voorsprong in het begin van de wedstrijd kwamen we een periode nog maar moeizaam tot scoren en Bumpers nam een voorsprong van een punt of 10-12. Dat verschil bleef eigenlijk de hele wedstrijd verder op het scorebord. Soms kwamen we even dichterbij en het blijft jammer dat het afstandsschot maar niet wil vallen. Genoeg pogingen maar een laag % raak. Dan krijg je het wat/als verhaal maar feit is dat wij ze er niet ingooien en Bumpers wel. Toch is er geloof dat het een keer gaat gebeuren. Dat moet ook willen we wedstrijden kunnen gaan controleren. Verschil na 2 kwarten was 13 punten. 36-23.
Zoals gezegd bleef dat verschil maar op het bord staan. 2e helft ging gelijk op. Aan Floor was het niet af te zien dat ze pas voor de 1e keer meedeed en scoorde er lustig op los. Jolijn speelde in de 1e helft nog alsof ze haar skies nog onder had, pikte het in de 2e helft prima op met goede defense en prima drives naar het bord. Hele team verdedigde erg goed in de 2e helft en met weinig turnovers zie je dat we ook tegen deze tegenstander gelijk op kunnen spelen. Met een score van Meike in de slotseconden winnen we de 2e helft met 1 punt verschil maar dat is puur voor de statistieken. Levert verder geen punten op.
Nu 4 weken vrij tot 18 maart.
Scores(voor zover die kloppen met het digitale sheet. Ik heb mijn twijfels)
Floor 14, Jolijn 11, Marlijntje/Andrea 8, Yara 7, Meike 5, Desley 4, Nicole 2

17-02-2018 | Ruud

Yellow sox u12-1 tegen Den Dungen

In een uitverkocht “t zand” is er weer gestreden om de winst door u12-1. Beide ploegen nog alles gewonnen. Dat beloofde een spannend potje.
Zeker een belangrijke wedstrijd voor Sam die vandaag niet alleen zijn verjaardag maar ook de winst hoopt te vieren.
Na de eerste 3 partjes kijkt yellow Sox tegen een 12-28 achterstand aan. Efficiënt verdedigen van de tegenpartij en mooie scores. Yellow Sox krijgt langzaamaan wat meer ruimte en weet door de stugge verdediging heen te breken.
Na t vierde partje 20-34 dus weer iets dichterbij gekomen. Dat belooft wat voor de tweede helft.
‘t blijft 12 punten verschil na t eerste partje van de tweede helft. Er wordt flink gestreden en yellow sox weet t achterin goed dicht te houden.
De overenthousiaste coach van de tegenpartij laat een beetje vaak van zich horen. De supporters uit Den dungen geven aan dat hij buiten de wedstrijden rustig is;)?
Na t tweede partje een aantal gemiste mooie pogingen. 24-40. Het verschil is opgelopen tot 16. Nog twee partjes.
Den Dungen uitgelopen naar 29-51. Het ziet er naar uit dat Yellow Sox u-12-1 er een nieuwe ervaring bij krijgt. Na alle winst van afgelopen jaren en 1 gelijkspel. Zullen ze nu weten hoe verliezen voelt.
Ze zullen strijdend ten onder gaan.
De laatste minuten tikken weg. Het tempo is er een beetje uit.
Eindstand:31-53
Op naar de volgende wedstrijd. Bedankt Den Dungen voor deze nieuwe ervaring. Zo voelt verliezen dus😉
17-02-2018 | Geert
Ik heb vernomen dat grootheer Rijbroek aanwezig is om met Thijs Veldman AKA TGV deze wedstrijd te tafelen.

15-02-2018 | Vernaal
Beste heer Rijbroek,

uw eigen wedstrijd valt op 18-02 niet op 17-02. iets te veel goudgele rakkers op? of gewoon een foutje? mocht je als nog verhinderd zijn op 17-02 hoor ik het graag.

Rij van Basbroek
06-02-2018 | rij van basbroek


Volgende pagina
Website door Buro TARGET