Yellow Sox Basketbalclub Bakel

Clubinfo

 

Basketballclub Yellow Sox is een basketballclub uit Bakel (Noord-Brabant) en is opgericht door dhr. Piet van der Linden op 1 September 1977, en is een club die toegankelijk voor alle leeftijden.

Wat begon als een vriendenvereniging is in 40 jaar uitgegroeid tot een vereniging met bijna 200 leden, met vooral jeugdteams.

Yellow Sox Bakel werkt met een uitgebreide technisch staf en beleid dat zich richt op het opleiden van de eigen jeugd tot volwaardige beoefenaars van de basketballsport. Ook is Yellow Sox Bakel een unieke vereniging met een team voor Verstandelijk Gehandicapten, het zogenaamde G-team.

Naast het basketball besteden we veel aandacht aan activiteiten zoals jeugdkamp, toernooien, mix-toernooien, bezoek van basketballevenementen en clubfeesten.

Yellow Sox Bakel is een vereniging voor de leden, door de leden. De vrijwilliger staat hoog in het vaandel bij onze vereniging. Van ieder lid wordt verwacht dat hij of zij zich inspant voor de vereniging. Hierdoor ontstaat een ontzettend groot clubgevoel, wat door iedereen in de club als erg belangrijk beschouwd wordt.

Thuiswedstrijden en trainingen worden gespeeld in sporthal 't Zand. (gegevens sporthal zie: "Contact")

Website door Buro TARGET