Yellow Sox Basketbalclub Bakel

PR-commissie

 

Wat doet de PR-commissie?

De PR-commissie verzorgt de communicatie binnen de vereniging, hierbij wordt gebruik gemaakt van de website en het clubblad. Aangezien er veel informatie wordt verspreid via de website, wordt deze ook onderhouden binnen de PR-commissie, in samenwerking met de webmaster. Daarnaast houdt de PR-commissie zich bezig met de uitstraling van de vereniging naar de buitenwereld toe, denk hierbij aan media en aan sponsoren. Aangezien de sponsoren nauw betrokken zijn bij onder andere de aankleding van de teams binnen de vereniging, verzorgt de PR-commissie ook alle clubkleding en merchandise.

Wie zijn wij, en wie doet wat binnen de PR-commissie?
De PR-commissie bestaat uit een 4-tal personen die allen direct met de club verbonden zijn. De 4 personen zijn : Rob Smulders, Sander Swinkels, Cor Smulders en Wout Vermeulen. Een ieder heeft een eigen aantal taken binnen de PR-commissie, en gezamenlijk dragen zij zorg voor.

- Huidige sponsors (Cor Smulders & Wout Vermeulen);
- Potentiele nieuwe sponsors (Rob Smulders & Sander Swinkels);
- Clubkleding / Merchandise (Sander Swinkels i.s.m. Ilse Beuman);
- Website (Rob Smulders & Sander Swinkels i.s.m. Sjoerd Aldenzee);
- Publicaties / Recensies (Rob Smulders, Sander Swinkels, Cor Smulders & Wout Vermeulen)

Heb je vragen, opmerkingen en/of aanmerkingen over 1 van bovenstaande zaken, dan kun je 1 van deze personen altijd aanspreken in de sporthal.

Ook zijn wij te bereiken op het emailadres: pr@yellowsox.nl

Met sportieve groet,

Rob Smulders
Sander Swinkels
Cor Smulders
Wout Vermeulen

Website door Buro TARGET